•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tárkonyos Lencsefőzelék zöldséges húsgolyokkal

  • 4 adag
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A lencsét beáztatjuk pár órára.

  2. Majd feltesszük főn. Ízesítjük, sóval, tárkonnyal, az apró kockára vágott vöröshagymával, beletesszük a babérleveleket, a maggi piros ízvarázs ételízesitőt és lassú tűzön puhára főzzük.

  3. Amíg fő a lencse elkészítjük a rántást: 2 evőkanál olajban megpirítjuk a 2 evőkanál lisztet, majd lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a pirospaprikát és hideg vízzel felengedjük. Ha megfőtt a lencse berántjuk és kiforraljuk.

  4. Ecettel és mustárral, csipet cukorral ízesítjük.

  5. A darált csirkemellhez hozzáadjuk a sót, borsot, a felvert tojást, a zsemlemorzsát, az aprított petrezselyem zöldet, és vöröshagymát és a zöldséges maggi ételízesitőt.

  6. Összegyúrjuk apró húsgolyókat készítünk. Zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére