•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tárkonyos-paradicsomos húsgombóc leves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Egy edénybe odatesszük az apróra vágott sárgarépát, paprikát, zellert és paradicsomot és adunk hozzá egy kiskanál ételízesítőt is
  2. Míg fő a darált húst összekeverjük a vízbe áztatott és kicsavart kenyérszeletekkel, a búzadarával, egy apróra vágott hagymával, tojással, a megtört korianderrel, a sűrített paradicsommal és ételízesítővel
  3. Megformázzuk a húsgombócokat és beletesszük a már felfőtt levesbe
  4. Még 30 percig hagyjuk főni és ízlés szerint sózzuk
  5. Mielőtt levennénk a tűzről, megszórjuk apróra vágott zöldpetrezselyemmel és ízlés szerint besavanyítjuk citromsóval
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére