Tárkonyos pulykaragu leves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A megmosott és lecsepegtetett pulykamellet kisebb kockákra vágjuk. Kevés margarinon az őrölt gyömbérrel ízesítve lepirítjuk. Hozzáadjuk a megtisztított, alaposan megmosott, majd cikkekre vágott csiperkegombát és együtt tovább pirítjuk.
  2. A MAGGI Tárkonyos ragulevest kikeverjük 5 dl hideg tejjel és 5 dl hideg vízzel, majd a húsra öntjük. Hozzáadjuk még a MAGGI Szárnyashúsleves kockát és lassú tűzön 10 percig főzzük.
  3. Az utolsó percben tejszínnel dúsítjuk. Forrón, azonnal tálaljuk.

#okostipp Hozzávaló italnak a finoman gyöngyöző, kellemesen temperált, zamatos félszáraz pezsgőt javasoljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére