•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tárkonyos pulykaraguleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A pulykahúst kockára vágjuk, a hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, majd a fele olajon aranysárgára pirítjuk
  2. Rátesszük a pulykahúst, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a vágott petrezselyemmel és tárkonylevéllel, kevés csontlével felengedjük
  3. Közben megtisztítjuk a zöldséget, a zellert, a gombát, kockára vágjuk, és a húshoz adjuk
  4. Lassan pároljuk, majd a csontlével felengedjük
  5. A maradék olajból a liszttel világos rántást készítünk, ezzel sűrítjük, tejszínnel dúsítjuk, ha kell, utánaízesítjük

#okostipp A tárkonyecettel és egy kevés citromlével savanyítjuk, jó forrón tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére