•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tárkonyos-tejszínes ragu leves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A kockára vágott hagymát kevés zsiradékon megpirítom
  2. Közben a leveskockából elkészítem az alaplevet
  3. A megpirított hagymára ráöntöm a szintén kockára vágott húst
  4. Amint el kezd pirulni (fehéredni) hozzáadom a sót, borsot és a citromlét, majd felöntöm az alaplével
  5. Ha a hús félig megfőtt, hozzáadom a kockára vágott sárgarépát, gombát és a borsót
  6. Miután felfőtt az egész a tejszínnel besűrítem és a tárkonnyal is ízesítem
  7. Még egyszer felfőzöm és forrón tálalom
  8. Jó étvágyat
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére