•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tavaszi zöldségsaláta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. A zöldségeket és a burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, majd feldaraboljuk kis kockákra és MAGGI Ízvarázs ételízesítővel fűszerezett vízben megfőzzük.
  2. A lilahagymát, az uborkát, a tojásokat és az almát is kockára vágjuk, a petrezselymet és a zeller zöldet is felaprítjuk.
  3. Az öntethez a majonézt, a mustárt, a tejfölt, a MAGGI Ízvarázs ételízesítőt és a borsot összekeverjük.
  4. A felaprított zöldségeket és minden egyéb hozzávalót egy nagyobb tálban óvatosan összekeverünk, majd leöntjük majonézzel és már tálalhatjuk is.

#okostipp Petrezselyemmel díszítjük.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére