•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tejfölös gombaszósz

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A gombát alaposan tisztítsd meg és mosd át, majd tedd ecetes (egy kanál) vagy citromleves vízbe
  2. A nagyobb gombákat szeleteld fel megfelelő méretűekre
  3. Olvaszd fel a vajat, majd add hozzá a gombát
  4. Megfelelő tűzön, fedő alatt, addig hagyd főni, amíg teljesen lefő a leve
  5. Sózd, borsozd, fűszerezd ízlés szerint
  6. Vedd le a tűzről az edényt és tegyél bele tejfölt (amit egy kanál liszttel összekevertél)
  7. A gombaszószt petrezselyemmel díszítheted és tükörtojással tálald
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére