TEJFÖLÖS PAPRIKÁS TARJA, GOMBÁS-HAJDINAKÁSÁVAL

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A tarja szeleteket egy éjszakára, zúzott fokhagymás, borsos pácban érleljük.

  2. Másnap tepsibe pakoljuk, megsózzuk és fólia alatt közepe erősségű sütőben 45 percig pároljuk, szükség szerint kevés vizet önthetünk alá.

  3. A paprikát kis kockákra vágjuk belekeverjük a tejfölbe és MAGGI Ízvarázzsal ízesítjük.

  4. A húsokról levesszük a fóliát, egységesen elosztjuk a tetejükön a paprikás-tejfölt, és kicsit erősebb hőfokon 15-20 perc alatt szépen összesütjük, megpirítjuk.

  5. A gombát felszeleteljük, egy kevéske zsiradékon megpirítjuk, hozzáadjuk a hajdinát, megsózzuk, babérlevéllel, rozmaringgal ízesítve, a rizshez hasonlatos módon készre pároljuk; szükség szerint, ha a hajdina nem érte el a kívánt puhaságot, közben is adhatunk hozzá vizet.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére