•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tejfölös zöldbab leves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A húst kis kockákra vágjuk
  2. Olajon az apróra vágott hagymát megpirítjuk, majd a húskockákat rátéve, fehéredésig pirítjuk
  3. Kb
  4. 2 liter vizet öntünk rá, beleszórjuk a Vegetát, a babérlevelet, és a húst majdnem puhára főzzük
  5. Közben a burgonyát meghámozzuk, kis kockákra vágjuk, a zöldbabot 2-3 centis darabokra vágjuk
  6. A majdnem megpuhult húshoz mindkettőt hozzáadjuk
  7. A tejfölt 1 dl vizzel elkeverjük, majd simára keverjük benne a lisztet
  8. Ha a burgonya és a zöldbab is megpuhult a levest behabarjuk
  9. Kevergetve 5 percig forraljuk
  10. Borssal, cukorral izesítjük, a levest utánsózzuk
  11. Aki szereti a surű levest, az tehet bele csipetkét is (1 tojásból elég)
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére