Tejszínes-gombás sertéskaraj

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások

A tejszín és a gomba köztudottan tökéletes párost alkotnak, ezt használjuk ki ebben a receptben, hogy a MAGGI Sertés Fűszerkeverékével bolondított húsunknak megfelelő társaságot biztosítsunk. Kicsit őszi hangulatú, az omlós karajból gyorsan elkészíthető főételt tehetünk az asztalra, ha ezt a receptet választjuk.

Köszönjük a receptet Piszkének.

Elkészítés
  1. A gombát tisztítsuk meg és szeleteljük fel. Egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat és pirítsuk meg rajta a gombát néhány perc alatt. A gombát vegyük ki a serpenyőből, majd rakjuk félre.

  2. A húst szórjuk meg a MAGGI Sertés Fűszerkeverékkel és kezdjük el közepes lángon kisütni a maradék olajon. 3-4 perc után fordítsuk meg, majd újabb 3-4 perc után adjuk hozzá a pirított gombát és öntsük hozzá a tejszínt.

  3. Közepes lángon, fedő alatt pároljuk össze.

  4. Krokettel vagy rizzsel tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére