•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tepertő krém

Hozzávalók
  • 2 púpozott kávéskanál mustár
  • só, bors
  • 2 kávéskanál nagyon finomra összevágva hagyma
  • 4 kávéskanál őrölt tepertő
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tepertőt megőrölöd, a hagymát nagyon apróra vágod
  2. A mustárt, sót, borsot jól összekavarod, majd belekavarod a tepertő egy részét, amíg jó egyenletes krémet kapsz, így apránként belekavarod a maradék tepertőt is, addig kavarva amíg jó habos nem lesz
  3. Ezt a legjobban mixerrel tudod elérni
  4. Kenyérre kenve kell fogyasztani
  5. Miután néhány órát állt a hűtőben, még finomabb lesz

Tipp: Friss paradicsommal  tálalod.   A receptet Misha ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére