•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tepsis burgonya csirkemellel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Hámozd meg, mosd meg a burgonyákat, majd vágd vastagabb karikákra és tedd fel főni sós vízben
  2. Hagyd, hogy félig megfőjenek
  3. Mosd meg és csontozd ki a csirkemellet, majd vágd kisebb darabokra
  4. Készíts egy szószt, összekeverve a tejfölt a tejjel, citromlével, sóval, borssal, bazsalikommal, delikáttal, kaporral, petrezselyemmel (legyen mind apróra vágva)
  5. Kenj ki olajjal és szórj be zsemlemorzsával egy hőálló tepsit
  6. Helyezd bele a leszűrt burgonyákat, majd a hús darabokat, végül öntsd le a tejfölös szósszal
  7. Tedd a forró sütőbe 15 percre lefedve, majd még 15-20 percre fedő nélkül

#okostipp Tálald melegen, bőven meglocsolva fokhagymával, sóval és apróra vágott petrezselyemmel összekevert tejföllel. A csirkemelles tepsis burgonya receptet Pica ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére