•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tepsis burgonya kicsit másképp

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A hagymát megtisztítom és apró kockára vágom
  2. Egy tepsibe beleöntöm a zsiradékot, a hagymát
  3. A burgonyát szintén megtisztítom és ízlésünknek megfelelő kockára vágom, majd a hagyma ágyra öntöm
  4. Sózom, borsozom alufóliával befedem és a sütőben majdcsak készre párolom
  5. A tojásokat forrásban lévő vízbe teszem és újbóli forrástól számítva 10 percig főzöm
  6. Megtisztítom és majdnem kész burgonyára karikázom
  7. Tetejét megszórom reszelt sajttal és még visszateszem a sütőbe, amíg a sajt rá nem olvad

#okostipp Akár köretnek, akár magában melegen tálalom.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére