Tiramisu puding

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Felverjük a tojássárgákat a cukorral
  2. A keményítőt kevés tejben feloldjuk
  3. Gőzfürdőben megolvasztjuk a csokit
  4. Tejet melegítünk egy edényben, majd félre húzzuk, hozzáadjuk a neszt, a tojássárgákat és a keményítőt
  5. Jól megkeverjük
  6. Leszürjük az egészet és újra tűzre tesszük
  7. Hagyjuk hogy felfőjön, kavargatjuk folyamatosan amíg megvastagodik
  8. Ketté osztjuk és az egyik felét mascarpone-val keverjük a másikat pedig csokival kerverjük
  9. Poharakba töltjük rétegesen és kakaóporral meghintjük
  10. 2 órát hűtőben tartjuk tálalás előtt

#okostipp Hidegen desszertként tálaljuk. A tiramisu puding repcetet Pica ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére