•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tojásos zsömle

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. Vágd le a zsömlék tetejét és egy kiskanállal szedj ki valamennyit a belsejükből
  2. Tegyél minden zsömlébe egy kocka vajat, üss bele egy tojást úgy, hogy a sárgája egyben maradjon
  3. Sózd, borsozd, paprikázd ízlés szerint
  4. Vajazz ki egy tepsit, tedd bele a zsömléket és tedd rájuk a levágott zsemle tetőket
  5. 15 percre helyezd megfelelő lángú sütőbe, hogy a tojás fehérje kissé megkeményedjen
  6.  

#okostipp Forrón fogyasztható.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére