Tökös lecsó

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A hagymát meghámozzuk, laskára vágjuk, csakúgy mint a paprikát
  2. Sóval, cukorral meghintjük és 1 dl olajon aranysárgára pirítjuk
  3. A paradicsomot forró vízbe mártva meghámozzuk és felaprítva a paprikához és a hagymához adjuk
  4. Lefedve megpároljuk
  5. A tököt meghámozzuk, kettévágjuk, a magját eltávolítjuk és másfél centis darabokra vágjuk
  6. Ezt is a zöldségekhez keverjük
  7. Egy deci vizet öntünk alá és fedő alatt tovább pároljuk
  8. Mikor zsírjára pirul, hozzákarikázzuk a lecsókolbászt, fűszerezzük és a felvert tojásokat ráöntjük
  9. Megvárjuk míg megszilárdul kicsit és reszelt sajttal meghintve tálaljuk
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére