Töltött burgonya pikánsan

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. Az egyforma nagy burgonyákat meghámozzuk és karalábévájóval a közepüket kivájjuk úgy, hogy tölthetők legyenek.
  2. A kivájt burgonyaforgácsot megfőzzük, áttörjük és a darált hússal összekeverjük. Olajban pirított hagymával, zúzott fokhagymával, csípős paprikával, borssal, köménymaggal és MAGGI Ízvarázs ételízesítővel ízesítjük.
  3. Ezzel a masszával töltjük meg a burgonyákat, majd olajjal kikent tűzálló tálba helyezzük és mindegyiket letakarjuk egy vékony szalonnaszelettel.
  4. Kevés vizet teszünk alá és fóliával lefedve, közepes hőmérsékletű sütőben megsütjük.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére