•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Töltött Gömb cukkini

  • 4 adag
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A cukkini belsejét kikaparjuk, majd megsózzuk és borsozzuk a belsejét, ezután állni hagyjuk.

  2. Az olajat felmelegítjük és a kockára vágott hagymát megdínszteljük, rátesszük a felaprított fokhagymát és darált húst és kikapart cukkini belsejét amit kockára vágunk ízesítjük sóval, borssal, MAGGI ételízesítővel és tovább pároljuk.

  3. Amíg a húst pirítjuk,  a riszt félkeményre főzzük.

  4. A hús majdnem zsírjára sült, lehuzzuk a tűzről hozzákeverjük a rizst és a pirospapríkát és a nyers tojást. Majd megtöltjük a cukkiniket egy alufóliával bélelt olajjal kikent tepsíbe tesszük a töltött cukkinket. A tejfölt kikavarjuk a tojással és a cukkinik tetejére simitjuk a tejfölös tojást. Megszórjuk parmezám sajttal. A sajtra csipet zsemlemorzsát szórunk

  5. 180 C előmelegített sütőbe toljuk, kb 30 alatt szép pirosra sütjük.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére