Töltött gomba baconba göngyölve tepsis krumplival

  • 5 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A gombát megtisztítjuk, kivájjuk a belsejét. Sózzuk borsozzuk,megszórjuk ételízesítővel, állni hagyjuk.

  2. A darált csirkemellbe beleütjük a tojást, hozzáadjuk az áztatott kicsavart zsemlét,és gomba összeaprított szárátés kikapart belsejét.

  3. Ízesítjük sóval,borssal,ételízesítővel.hagymával, Jól összekeverjük,kis gombócokat formázunk belőle és megtöltjük a gomba fejeket.

  4. A bacon szalonna szeleteket kiterítjük és kettő darabba tekerjük a megtöltött gombákat.

  5. Egy tepsit kikenünk étolajjal és belerakjuk a betekert gombákat A krumplit meghámozzuk, karikára vágjuk és a gombák mellé rakjuk,sózzuk borsozzuk, megszórjuk ételízesítővel,meglocsoljuk olajjal

  6. Fóliával lefedjük . Előmelegített 180 c sütőbe toljuk kb 40 percig,majd levesszük a fóliát és szép pirosra sütjük.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére