Töltött gomba salátaágyon

Hozzávalók
  • 12 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. Keverőtálban a gesztenyepürét, a tejet és a MAGGI Ízvarázst alaposan összekeverjük.

  2. A gombákat megtisztítjuk, tönkjüket kivesszük, majd a karimájukig megtöltjük őket a fűszeres pürével. A töltött gombákat forgassuk felvert tojásba.

  3. Zsemlemorzsában forgassuk meg őket alaposan, végül tegyük a töltött gombákat sütőpapírral bélelt tepsibe és előmelegített sütőben 250 fokon 15-18 perc alatt forgatás nélkül süssük aranybarnára.

  4. A salátát ízesítsük olajjal, balzsamecettel és sóval, a magokat pirítsuk meg, majd szórjuk a salátalevelekre.

  5. Erre az alapra kerülnek a sütőből a gombák.

#okostipp

Tökmag helyett fenyőmag is használható ízlés szerint.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére