•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Töltött karalábé tejfölös mártásal

Hozzávalók
  • 2 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A karalábéknak a belsejét karalábévájóval kivájjuk. A rizst előfőzzük, kihűtjük.

  2. A darált húshoz hozzáadjuk a rizst, a sót, a tojást, a borsot, a pirospaprikát, az apró kockára vágott vöröshagymát és alaposan összekeverjük. Az így kapott masszával megtöltjük a karalábékat.

  3. Egy lábasba beletesszük a kivájt karalábéforgácsokat és ráültetjük a megtöltött karalábékat. Felöntjük annyi vízzel, hogy épp ellepje a töltött karalábékat, sózzuk, borsozzuk,ízetsitjük MAGGI ételízesítővel és lassú tűzön készre főzzük.

  4. Kivesszük a megfőtt töltött karalábékat a vízből és behabarjuk az alaplevet: a lisztet, a tejfölt és az alapléből egy merőkanálnyit csomómentesre keverünk visszaöntjük az alaplébe és besűrítjük. Összeforraljuk, és visszatesszük a karalábékat a mártásba.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére