•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Töltött tészta sajtmártással Gábor módra

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Töltelék: a hagyma finomra vágása, majd lepirítása közben a gomba hozzáadása
  2. Sóval borsal ízesítjük, hozzá adjuk a darált húst és egybe sütjük a mézzel, pirítjuk Tészta: a tojást kikeverjük a liszttel és vízzel - amennyit felvesz - hogy nyújtható tésztát kapjunk
  3. Kinyújtjuk 2-3mm vastagságúra, felkockázzuk, majd beletöltjük a már kihűlt tölteléket
  4. Összenyomkodjuk a széleit jó alapossan, a forrásban lévő vízbe tesszük, és 1 forrás után kivesszük
  5. Mártás én módomra: tojást kikeverjük 0,5l tejjel, hozzáadjuk az 1 evőkanál vajat +evőkanál lisztet
  6. Csomómentesre keverjük, majd gőz fölött adagoljuk a sajtott, és folyamatosan keverjük és közben fűszerezük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére