töltött tojástekercs

Hozzávalók
  • 6 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A tojásokat egy nagy tálban felverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt és a lisztet. Ezeket csomómentesre kavarjuk és sóval, borssal, maggi ízvarázzsal, szárított petrezselyemmel ízesítjük.

  2. A sütőben egy kevés olajjal kikent tepsit helyezünk és felmelegítünk. Mikor már forró a tepsi, akkor kivesszük és beleöntjük a „tésztát”.

  3. Ezután alacsony hőfokon 10 percig sütjük. Ameddig sül, apró kockákra vágjuk a hagymát és a sonkát, a sajtot pedig lereszeljük. Amikor megsült a tojás, kivesszük a sütőből és gyorsan rászórjuk a hagymát, sonkát, sajtot és szorosan feltekerjük.

  4. A kész tekercset hagyjuk kihűlni. Ezután felszeletelve tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére