•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tomika kedvence

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Tésztalap A tojásfehérjéket a cukorral habosra verjük, majd beletesszük a diót, lisztet, zsemlemorzsát és a sütőport
  2. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük
  3. Krém Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet
  4. A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a két pudingport, a tejet, ezekkel ismét megkeverjük
  5. Tüzön sűrűre főzzük, majd kihűtjük
  6. Habosra keverjük a kihűtött margarint, majd hozzáadjuk a lehűlt krémhez
  7. Ezt két részre osztjuk, felébe belekeverjük a kakaót
  8. Összerakás A kisűlt piskótát hűlni hagyjuk, majd rákenjük a fehér krémet
  9. Erre tesszük a pillanatra rumos tejbe áztatott keksz felét, arra a kakaós krémet, majd újból a rumos keksz másik felét
  10. A tortabevonót gőz felett megolvasztjuk, hozzáadunk egy kevés olajat, majd gyorsan bevonjuk a süti tetejét

#okostipp Hagyjuk teljesen kihűlni, majd kockára vágva tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére