•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tonhalas és túrós lepény

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tonhalas és túrós lepény egy hagyományos francia recept, azonban helyiségről helyiségre változik
  2. Először is kibélelsz egy tepsit sütőpapírral
  3. Belehelyezel egy réteg hideg, főtt krumpli szeletet
  4. Sózod, borsozod
  5. Megszórod tonhallal, tehéntúróval és hagyma karikákkal
  6. Felvered a tojásokat, ízlés szerint sózod, borsozod
  7. Hozzáadod a kaprot és a tejfölt
  8. Aludttejjel hígítod, majd a burgonyára öntöd
  9. Parmezánt reszelsz a tetejére és a forró sütőbe teszed

#okostipp Zöld salátával tálalod. A receptet BD ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére