•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tonhalas-paradicsomos fehérbab-saláta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Az öntet elkészítéséhez: kis tálban összekeverjük a citromlevet és a fokhagymát
  2. Apránként hozzákeverjük az olajat
  3. Borssal ízesítjük
  4. A saláta elkészítéséhez: egy tálban összekeverjük a babot, a tonhalat, a hagymát, a bazsalikomot és a citromhéjat
  5. Hozzáadunk mintegy 60 ml öntetet (a többi öntetet a rukkolához tartalékoljuk)
  6. Összeforgatjuk, hogy az öntet egyenletesen bevonja a hozzávalókat
  7. (A saláta lefedve, hűtőben 1 napig áll el
  8. ) Közvetlenül tálalás előtt nagy tálba tesszük a rukkolát
  9. Hozzáadjuk a megmaradt öntetet, és alaposan összeforgatjuk

#okostipp A rukkolát szétosztjuk négy tányérra. Erre szedjük a tonhalas babsalátát, majd koktélparadicsommal díszítjük.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére