•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tonhallal töltött avokadó

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Aprítsd fel a hagymát
  2. Szűrd le a halról a levet/olajat
  3. Keverd össze a hagymával, a tejföllel, a majonézzel és sózd, borsozd ízlés szerint
  4. A salátaleveleket helyezd 4 tányérra
  5. A paradicsomot és a főtt tojást vágd négybe
  6. Vágd félbe az avokadókat, szedd ki a magvait és hámozd meg
  7. Kend be az avokadó szeleteket citromlével vagy limelével, hogy ne feketedjenek meg
  8. Minden salátalevélre tegyél egy fél avokadót
  9. Tedd rá a tölteléket, díszítsd paradicsommal, tojással, olajbogyóval, petrezselyemmel
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére