Tortilla sertéshússal, csípősen

Forrás: Okoskonyha.hu

Hozzávalók
Elkészítés
  1. A húst vágjuk kis kockákra és keverjük el az olajjal és a Fűszerkeverékkel.

  2. Nagy serpenyőben hirtelen süssük ki, majd adjuk hozzá a paradicsomszószt.

  3. A kész tortillalapok mindkét oldalát vizezzük be egy kicsit, melegítsük át mikrohullámú sütőben vagy serpenyőben, és töltsük meg a salátakeverékkel. Adjuk hozzá a vékonyra szeletelt hegyes erős paprikát és osszuk el rajta a húst és a fűszeres szaftot.

  4. A hideg tejföllel locsoljuk meg és feltekerve tálaljuk.

Tipp:

Tortillalapokból sokféle, texasi-mexikói éttermekből ismerős ételt készíthetünk. Egyik végét behajtva és feltekerve például burrito a becsületes neve, ha pedig a tölteléket csak a tortilla egyik oldalára tesszük, alul-felül sajttal béleljük és félbehajtva mindkét oldalon átsütjük, quesadillát kapunk.

Bezárás Nyomtatás