•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tripla csokis torta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Tészta: Válaszd szét a tojássárgákat a fehérjéktől
  2. Verd habbá a tojásfehérjéket 1/2 csésze cukorral
  3. Egy nagyobb edényben keverj össze 1 csésze cukrot liszttel, sóval, szódabikarbónával és kakaóval
  4. Add hozzá az olajat, aludttejet és a 2 tojássárgáját
  5. Keverd össze mixerrel
  6. Add hozzá a tojásfehérjéből nyert habot, és óvatosan keverd össze
  7. Öntsd a tésztát 3 tepsibe, és helyezd 175°C fokra előmelegített tepsibe kb
  8. 30 percig
  9. Krém: A csokikrémhez keverd össze a kakaót és cukrot
  10. Add hozzá a tejszínt és vaníliát
  11. Mixerrel keverd krémmé
  12. Mikor a tésztalapok kihűltek, elkészítheted a tortát: tésztalap-krém-tésztalap-krém-tésztalap
  13. Máz: Olvaszd meg a csokikat mikróban 1 perc alatt
  14. 5 perc elteltével, öntsd a mázt a torta tetejére, és hagyd, hogy lecsorogjon az oldalán
  15. Hagyd kihűlni, és meleg késsel szeleteld fel
  16.   A tripla csokis torta receptet Rroxana ajánlotta
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére