•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Túrós répafasírt

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A sárgarépákat, paszternákot, zellert tisztítsd meg és mosd meg jól, majd reszeld le a reszelő kisebbik fokán és tedd egy nagyobb tálba
  2. Aprítsd fel a hagymát, add a zöldségekhez, önts rá egy teáskanál olívaolajat, borsot, egy teáskanál kávét (a pirított íz miatt), a zúzott fokhagymákat és keverd jól össze
  3. A petrezselymet és a kaprot  vágd apróra, majd szórd a keverékre
  4. Add hozzá a zsíros tehéntúrót, paprikát, koriandert, szegfűborsot és homogenizáld
  5. Ha a keverék túl lágy, adj hozzá egy kanál búzadarát és formázhatod a fasírtokat
  6. Ha még különlegesebbé akarod tenni, add hozzá a 2-3 marék diót vagy egy kis vajat és szója granulátumot, esetleg egy marék aprított gombát
  7. 3 marék korpát keverj össze 1 evőkanál paprikával és forgasd meg benne a fasírtokat
  8. Helyezd őket egy tálcára (nem kell megsütni), amit kibélelhetsz salátalevelekkel

#okostipp Nagyon jól megy sárgarépafőzelékkel.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére