•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tyúkhúsleves

Hozzávalók
  • 6 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A zöldségeket megtisztítjuk, a vöröshagymát megmossuk, de a héját rajta hagyjuk, a tyúkot is megmossuk.
  2. A tyúkot hideg vízben feltesszük főni és ha felforrt, lehabozzuk.
  3. Hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot, a vöröshagymát, a fűszereket, a MAGGI Ételízesítőt és a MAGGI Tyúkhúsleveskockákat, majd az egész borsot. A fokhagymát tegyük teatojásba, vagy fűszerzacskóba, így tegyük a levesbe.
  4. Főzzük kb. 1 órát kis lángon, majd adjuk hozzá a zöldségeket és együtt főzzük tovább, amíg a tyúk meg nem puhul.
  5. A levest pihentessük egy fél órát, majd óvatosan szűrjük át.
  6. A zöldségeket és a tyúkot daraboljuk fel ízlés szerint.
  7. Betétnek külön főzzünk ki lúdgége tésztát, vagy cérnametéltet.

#okostipp A megfőtt tyúkhús nagyon finom torma, vagy fokhagyma mártással is.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére