•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tyúkpaprikás

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tyúkhúst pucold meg és mosd meg, majd a hagymával, répával, petrezselyemmel együtt tedd oda főni és sózd meg
  2. Majd darabold fel és mártsd bele a fehér, paprikás szószba
  3. A szószt a következőképpen kell elkészíteni: a vajat egy serpenyőben melegítsd fel, keverd össze liszttel, majd öntsd rá a húslevet, illetve a tejet és addig keverd, amíg egy fehér, vastag tejföl szerű szószt nem kapsz
  4. Adj hozzá egy kevés sót, borsot, miután pedig összekeverted, tedd bele a főtt húst és tálalásig tartsd a serpenyőt egy forró vízzel teli edényben
  5. Ugyanígy készül a csirkepaprikás is
  6. Ha szeretnéd, tejfölt és citromlevet is adhatsz a szószhoz
  7.  
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére