•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Uborkás disznópörkölt

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Előkészítjük a húst, majd hagymában és zsírban kissé megpároljuk, hozzáadjuk a lisztet, és egy kevés hús- vagy zöldséglével felengedjük
  2. Az uborkát alaposan megmossuk, felszeleteljük és a hús közé helyezzük, a vízzel felengedett paradicsomlével együtt, amelyet egy teáskanál édes paprikával fűszerezünk
  3. Addig főzzük, amíg lefő a mártás, az uborka pedig megpuhul
  4. Ugyanígy készítjük kacsával is; ebben az esetben a hozzávalók: nyolc uborka, egy evőkanál liszt, 7,5 dkg vaj, paradicsom, zöldpetrezselyem, só
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére