Újhagymás krémsajttal töltött csirkemell

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A csirkemelleket szétnyitjuk, majd kiklopfoljuk és sózzuk.
  2. Az újhagymát apróra vágjuk, majd elkeverjük a krémsajttal és ízesítjük sóval és borssal.
  3. A töltelékből teszünk a csirkemell szeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk, majd.bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
  4. Sült zöldségeket készíthetünk mellé köretnek.

#okostipp A csirkemellet folpack fólia, vagy két nejlon zacskó között kiklopfoljuk, mert így a hús nem szakad ki és a konyha is tiszta marad.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére