•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Vadashús zsemlegombóccal

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A húst felszeleteljük, a zöldségeket feldaraboljuk. Kevés olajon megpirítjuk a kockára vágott vöröshagymát, ha megpirult hozzátesszük a húst és a zöldségeket.
  2. Ha megpuhul a hús kivesszük, majd a zöldségeket botmixerrel összeturmixoljuk. A tejfölt, a mustárt és a lisztet egy tálban kikeverjük, majd a turmixolt zöldségekhez keverjük.
  3. A húst visszatesszük, összefőzzük és a tűzről levéve fedővel betakarjuk.
  4. A zsemlegombóchoz a tojásból, a lisztből, a sóból és a vízből galuskatésztát készítünk, majd hozzákeverjük a megpirított zsemledarabokat és forró vízbe szaggatjuk kanál segítségével.
  5. Ha feljön a víz tetejére kész is.
  6. Ha tésztával fogyasztjuk, akkor vizet forralunk, beleteszünk 1 db MAGGI Zöldségleveskockát és kifőzzük, majd leszűrjük.

#okostipp Forrón tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére