•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Vaníliakrémes almatorta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tésztához való anyagokat gyorsan összegyúrjuk, és 30 percre a hűtőbe tesszük pihenni
  2. Ez idő alatt az almákat apró kockákra vágjuk, de nem kell meghámozni
  3. A tésztát beletesszük egy piteformába úgy, hogy a széleit is befedje
  4. Majd 200 fokos sütőben elősütjük annyira, hogy szép színt kapjon
  5. Ekkor kivesszük, és az almát a meleg tészta tetejére szórjuk
  6. A krémhez való anyagokat jól kikeverjük, és óvatosan az almákra öntjük
  7. Előmelegített sütőben közepes lángon 30 perc alatt készre sütjük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére