•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Vaníliás-barackos torta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A pudingot elkészítjük 400 ml tejből
  2. A zselatint 50 ml vízben feloldjuk és mikor kész hozzáadjuk s összekavarjuk
  3. Hidegre tesszük
  4. A barckokat kettőbe vágjuk és kimagvaljuk
  5. Felszeleteljük, megöntözzük rum aromával és 30 percig hagyjuk ebben pácolódni
  6. A kekszet megtörjük és a szobahőmérsékleten hagyott vajjal összekavarjuk
  7. Az összetételt egy tányéron elegyengetjük és hidegre tesszük
  8. Felverjük a tejszínt s egy részét félretesszük a díszítéshez
  9. A kihült pudingot összekavarjuk a tejszínhabbal, majd hozzáadjuk a barackot levével együtt
  10. Óvatosan összekavarjuk és egy fóliával kitapétázott edénybe tesszük
  11. A tetejére tesszük a kekszes összetételt, majd hidegen tartjuk 2-3 óráig
  12. Kivesszük, fejjel lefele megfordítjuk és egy tányérra tesszük
  13. Megkenjük tejszínhabbal és megszórjuk reszelt csokival
  14. A nektarint vékonyra szeleteljük és körbe-körbe feldíszitjük vele a tortát
  15. A vaníliás-barackos torta receptet Amalia_aa ajánlotta
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére