•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Vaníliás piskótalap

Hozzávalók
  • 5 tojás 5 kanál 5 kanál liszt vanília cukor
  • 5 5 kanál cukor 5 kanál liszt vanília tojás
  • 5 tojás 5 kanál cukor 5 kanál vanília liszt
  • 5 tojás 5 kanál cukor 5 kanál liszt vanília
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Válaszd  szét a tojás sárgáját a fehérjétől
  2. A tojássárgáját keverd ki 3 kanál cukorral, addig, amíg dupla adag lesz belőle
  3. Verj kemény habot a tojásfehérjéből, fokozatosan adj hozzá 2 kanál cukrot
  4. Keverd össze a sárgáját a fehérjével óvatosan, hogy ne essen össze a fehérjéből készült hab
  5. Add hozzá fokozatosan a lisztet és tedd bele a vaníliát
  6. Tortasütőben, megfelelő tűzön süsd 30 percet

#okostipp Lekvárral, tejszínhabbal vagy csokoládékrémmel fogyasztható.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére