•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Varázstekercs szilvával és baconnal

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A feldarabolt szilvát cukorral és egy kis borssal addig sütöm, amíg nem karamellizálódik
  2. A húst vékonyra verem, fűszerezem, megkenem Worchester szószal és rárakom az elkészített szilvát
  3. Óvatosan  feltekerem a húst, figyelve arra, hogy a töltelék ne folyhasson ki
  4. Az így elkészül "gombóckát" körbetekerem a baconszalonnával és hústűvel vagy cérnával átkötözöm
  5. Kivajazott tepsiben egymás mellé teszem, sajttal vagy/és szilvával szórom meg
  6. Egy órát sütöm és majonézes zöldséggel tálalom
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére