•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Vargányás pirítós

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A gombákat megmossuk, a tönk részét kicsit megkapargatjuk és felszeleteljük
  2. A fokhagymákat megpucoljuk, apróra daraboljuk
  3. A vaj felét serpenyőben felolvasztjuk, hozzáadunk 2 gerezdnyi fokhagymát és kicsit dinszteljük
  4. A gombaszeleteket beleszórjuk és lassú tűzön puhára pároljuk, kis borssal megfűszerezzük
  5. Jól átjárja a vaj és a fokhagyma
  6. A sajtokat lereszeljük
  7. A maradék vajon 1 gerezd apróra vágott fokhagymát szintén megdinsztelünk, majd hozzáadjuk a túrót és a sajtokat
  8. Kis tejszínnel fellazítjuk és krémesre keverjük
  9. Adunk hozzá sót és borsot, valamint petrezselyemmel megszórjuk
  10. Most jöhet a szendvics összeállítása
  11. Minden kicsit forró, olvadós, és illatos
  12. A Vargányás pirítós receptjét az Illatok a konyhámból blog szerzője ajánlotta!  

#okostipp A kenyérszeleteket megpirítjuk, kis fokhagymával bedörzsöljük, vajjal megkenjük, mehet is rá a sajtos krém és gazdagon pakoljuk meg a gomba raguval. Sajtkrém nélkül, simán vajjal megkenve is mennyei!

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére