•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Vargányás vadragu

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A vadhúst 2 centis kockákra vágom
  2. A fehérbort összekeverem a vízzel, babérlevéllel, boróka bogyóval, borssal, kakukkfűvel és tűzdelt vöröshagymával
  3. A húst egy éjszakát a pácban hagyom
  4. Másnap egy lábasban a vajat felolvasztom
  5. A húsokat kiveszem a pácléből
  6. Az olvasztott vajon a húst megpirítom, a megszűrt páclevet ráöntöm, hozzáadom a húsleves alaplét (ha az nincsen, akkor 2 leves kocka is megfelel), majd kis lángon kb
  7. 1 vagy 1,5 óra alatt puhára főzöm a húst
  8. A megtisztított vargányát tetszés szerinti vékony csíkokra vágom és a már megfőtt húshoz hozzáadom ezzel még 10 percig főzöm
  9. A tejfölt a vörösborral és a főző tejszínnel és a liszttel kikeverem simára és a gombás vadhúshoz öntöm
  10. Ezzel még 1-2 percig kicsit forralom, pár cspp citrom levet is adhatok hozzá
  11. Párolt rízzsel tálalom!
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére