Vega grillkolbászok

Hozzávalók
  • 8 adag
  • Normál elkészítés
  • Vegetáriánus

Grillezéskor nem csak tiszteletet parancsoló steakek és tarják kerülhetnek a tányérra: készülhetnek ízletes vega fogások is, mint például ez a lencse alapú kolbász!

Elkészítés
  1. A lencsét előző este áztassuk be, a főzés kezdetekor főzzük puhára és szűrjük le.

  2. Késes robotgépben keverjük homogénné a rizzsel, zsemlemorzsával, ketchuppal és a MAGGI BBQ fűszerkeverékkel.

  3. Nedves kézzel formázzunk belőle nyolc egyforma méretű kolbászkát, kenjük meg kevés olajjal és grillserpenyőben vagy tárcsán kis hőfokon, egyszer megfordítva és lefedve 8-10 perc alatt forrósítsuk át, majd erős lángon 1-1 percig kívülről is adjunk neki színt.

#okostipp

Mivel nagyon jól fagyasztható, előre is elkészíthető, így érdemes nagyobb mennyiséget készíteni belőle. Hot-dog kiflivel is biztos nagy sikere lesz.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére