•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Vendégváró különlegesség

Hozzávalók
  • 8 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A tojásokat keményre főzzük, majd meghámozzuk, a zöldségeket puhává pároljuk. A sonkát, a tojásfehérjéket és a zöldségeket közel azonos nagyságúra felaprítjuk. A tejfölt az olajjal és az összezúzott tojássárgával alaposan összekeverjük, majd ízlés szerint sózzuk.
  2. A MAGGI Szárnyashúsleves kockát 2 dl vízben felforraljuk, beletesszük a zselatint és azzal is forrásig melegítjük. Az aprított sonkás-zöldséges-tojásos keveréket és a zselatinos vizet, a tejfölös keverékkel összekeverjük, majd folpackkal kibélelt őzgerinc, vagy bármilyen más formába öntjük.
  3. Ha kihűlt, hűtőszekrénybe tesszük néhány órára, utána szépen lehet szeletelni. Jó étvágyat.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére