•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Vindaloo sertés

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A fűszereket ledaráljuk, kivéve a gyömbért és a fokhagymát
  2. Az a jó ha van gyömbéres fokhagymás krémünk
  3. A fűszerekhez adjunk még 1-2 evőkanál almaecetet
  4. Ezekkel bekenjük a hús darabokat
  5. Pácoljuk minimun 2-3 órát
  6. Teszünk olajat és hagymát egy wok szerű edénybe, elkezdjük párolni, beletesszük a csípőst, a gyömbért és a fokhagymát is
  7. Rádobjuk a húst is úgy ahogy van
  8. Összekeverjük jós és alacsonyra álítjuk a tüzet
  9. Felöntjük egy pohár borral és kb
  10. egy órát kell kicsit tűzön hagyni

#okostipp Rizzsel vagy naan kenyérrel tálaljuk és indiai savanyúságokkal. A vindaloo sertés receptet Peruzele ajánlotta.  

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére