•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Viráglinzer

Hozzávalók
  • 8 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A lisztet és a porcukrot átszitáljuk, majd egy tálba tesszük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a sütőport, a kevés sót és összedolgozzuk a szoba-hőmérsékletű margarinnal.
  2. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd a citrom reszelt héját. A kapott tésztát megfelezzük, hozzáadjuk az ételfestéket, jól átgyúrjuk, végül a tésztát 3 mm vastagságúra kinyújtjuk.
  3. Virág alakú szaggatóval lyukas és tele formákat szúrunk ki belőle.
  4. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük, majd baracklekvárral, vagy tetszés és ízlés szerint bármilyen egyéb ízzel megkenjük és összeragasztjuk őket.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére