•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Vörösboros lencseleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A lencsét átválogatjuk, majd megmossuk és előző este beáztatjuk a borba.
  2. A gombát alaposan megmossuk és felszeleteljük.
  3. A vöröshagymákat meghámozzuk és apróra vágjuk.
  4. A sárgarépát és a fehérrépát meghámozzuk, majd felkarikázzuk.
  5. Egy serpenyőben az olajon megdinszteljük a gombát, később hozzáadjuk a vöröshagymákat, a felkockázott tarját, a lencsét, a Maggi marhahúsleves kockát, végül a vizet hozzátöltve biztosítjuk a leves kívánt sűrűségét.
  6. Mielőtt a lencse puhára főne hozzáadjuk a répákat.

#okostipp Tálaláskor szórjunk rá egy kis parmezánt.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére