•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Vörösboros marhapörkölt

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A húst kis kockára vágjuk majd egy konyharuhával megszárítjuk
  2. Egy serpenyőben olajat melegítünk, majd hozzáadjuk a húst és egy kicsit megsütjük
  3. Amikor minden oldala megpirult, kivesszük, és egy külön tálba tesszük
  4. Az apróra vágott hagymát és paprikát ugyanabba a serpenyőbe tesszük amiben a marhahúst sütöttük meg
  5. Megfűszerezzük és hozzáadjuk a vörösbort
  6. Miután felforrt hozzáadjuk a zöldséglevest vagy a marhahúslevest
  7. Hagyjuk forrni 2 órát, amíg a hús megpuhul

#okostipp A marhapörköltet rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére