•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Zelleres vadpörkölt

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Először a szalonnát lassú tűzön megsütjük
  2. Kivesszük a zsírjából, majd beletesszük a felvágott hagymát
  3. Sokáig dinszteljük, nem pirítjuk
  4. Ha összesűrűsödött -pépes lett- beleszórjuk a piros paprikát
  5. Rátesszük a húst
  6. Összekeverjük
  7. Beletesszük a delikátot, borsot, fokhagymát, majorannát, szerecsendiót, a marék zellerlevelet, 1 db babérlevelet
  8. Összerottynantjuk, majd vízzel felengedjük, és nagyon lassú tűzön megfőzzük
  9. Gyakran kevergetjük, a levét lefőzzük
  10. Mindenféle tésztával körítésként tálalhatjuk
  11. Fennségesen finom
  12. Jó étvágyat hozzá
  13. (Ha öreg a hús, tegyünk bele húspuhító sót
  14. )
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére