•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Zellerkrémleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A hozzávalókat megpucoljuk, a hagymát apróra vágjuk és az olajon üvegesre pároljuk.
  2. A zeller felét és az almákat ujjnyi vastag darabokra vágjuk, majd a hagymával és a fokhagymával együtt a borral, valamint a fél liter vízzel puhára főzzük.
  3. Ha már megfőtt a zeller és az alma, a levest ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, végül összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk a tejszínt és egyet forralunk rajta.
  4. Tálalás előtt a maradék zellert vékony csíkokra szeleteljük, olajon megpirítjuk, majd a tányéron a krémleves tetejére szórjuk.
Szólj hozzá!
 
  • 70 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 45 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 60 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 50 perc
  • Könnyen elkészíthető
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat