•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Zöld diós juhsajtkrém friss pirítóson

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. 1
  2. A juhtúrót, a fetasajtot és a tejfölt keverőtálban simára keverjük (konyhai robotgéppel a legegyszerűbb)
  3. Az olíva olajat hozzáadjuk, megborsozzuk, a fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük, majd a durvára vágott zölddiót beleforgatjuk
  4. 2
  5. A krémet friss pirítósra kenjük, tetejét zölddió szeletkékkel és petrezselyemmel díszítjük
  6. 3
  7. Tálaláskor a zöld dió szirupjával ízlés szerint meglocsolhatjuk
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére